• Geen Buma/Stemra en Sena kosten

    Keuze uit duizenden nummers
    Hedendaags en van radiokwaliteit
    Maar zonder kosten aan Buma/Stemra en Sena

    Hoe werkt het Besparen

Hoe bespaar ik op Buma/Stemra en Sena?

Wie zijn het en waarom moet ik extra hiervoor betalen?

Wanneer u in Nederland in een (commerciële) werk- of verkoopruimte muziek aanzet, dan moet u een licentie afsluiten bij Buma/Stemra en Sena. Zij vergoeden de artiest/auteur voor het gebruik van hun muziek. Dat komt bovenop de kosten van een streamingsdienst die u gebruikt. Voor privégebruik geldt dit niet.

MKB Muziek heeft zelf afspraken gemaakt met artiesten en een eigen grote database opgebouwd met diverse muziek van hedendaagse radiokwaliteit. Wij vergoeden de artiest ook, maar direct na rato. Daarom kan MKB Muziek een goedkopere licentie aanbieden.

Stap over en bespaar

Hoeveel kan ik besparen?

Om te weten hoeveel u bespaart, kijken we eerst naar wat uw oorspronkelijke verplichte licentie kost bij Buma/Stemra en Sena wanneer u de radio of een streamingsdienst aanzet. Die kosten hangen af van het aantal vierkante meters oppervlakte, uw branche en het aantal FTE (voltijd medewerkers).

Rechts ziet u een prijsvergelijking van een meubelzaak van c.a. 600m² met 5 FTE. Per maand besparen zij meer dan € 37,-. Dat is op jaarbasis meer dan € 444,-. * Wij helpen u graag bij het uitrekenen van uw besparing.

*Prijsvoorbeeld 2020, excl. BTW. Bron: Mijnlicentie.nl.

Maandelijks opzegbaar, geen contract

U betaalt alleen € 19,50 per maand & eenmalig € 95,- set-up (incl. € 40,- borg)

Wat krijg ik dan?

Toegang tot een enorme muziekdatabase

MKB Muziek werkt via Get Airplay met artiesten, bands, producers en platenlabels samen. Hierdoor is een enorm diverse en uitgebreide muziekdatabase ontstaan. De muziek is vrijwel onbekend maar van radiokwaliteit.

Wanneer u met MKB Muziek start kunt u onbeperkt online speellijsten maken en inplannen voor uw onderneming. Wij bieden hier 24/7 support bij aan. U ontvangt uiteraard ook een gebruikerslicentie welke u kunt tonen aan Buma/Stemra en Sena.